Parfume

Abel

Parfumerne fra Abel er udviklet af New Zealandske Frances Shoemack. Frances savnede en moderne og naturlig parfume på markedet og med sin baggrund som vinfarmer og sin interesse for dufte, yoga og holistisk filosofi, tog hun sagen i egne hænder. I samarbejde med mesterparfumeuren Isac Sinclair skabte Frances Abel parfumerne med den simple ambition at fremstille verdens skønneste naturlige parfume. Og det er lykkes så godt.

Abel parfumerne er elegante, naturlige og tidsløse

Parfumerne fra Abel er din mulighed for at skabe din helt unikke duft. De naturlige ingredienser i parfumerne udvikler sig i kontakt med din hud og samarbejder med din naturlige kropskemi om at skabe en helt unik duft. En duft, som udvikler sig løbende igennem dagen, indtil den til sidst fader ud. Abel Parfume viser, ved udelukkende at bruge bæredygtige og naturlige ingredienser nøje udvalgt fra hele kloden, at du fint kan vælge de skønneste luksuriøse parfumer og samtidig passe godt på dig selv og vores grønne planet.

Flere af duftene fungerer også godt sammen – forsøg dig frem og find den sammensætning, du synes bedst om, og bedst fortæller hvem du er. Abel parfumerne fås i to størrelser – 50 ml og 15 ml. Den mindste størrelse egner sig perfekt til at tage med på rejse.

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.