SportMax Code

Sportmax

Sportmax er et moderne designhus, skabt via en innovativ eksperimenterende stil og smukt italiensk håndværk. Et brand, som repræsenterer de friske, rene, intelligente linjer og former, men som også omfavner det nye og sætter fremtidige retninger indenfor mode.

Tidløs, feminin mode med lækre detaljer

Sportmax designer til kræsne, selvsikre og stilbevidste kvinder, som vælger at bære Sportmax for opmærksomheden på detaljer, ukonventionel femininitet og tidløst design.

Sportmax Code er underlinjen der udspringer af mærket Sportmax. Sportmax er et italiensk mode brand der blev lanceret i 1969 af designeren Achille Maramotti. Sportmax Code er kendt for deres innovative eksperimenterede stil, der altid karakteriseres ved skæve detaljer på klassiske styles.

Sportmax Code er til kunden der bærer sin påklædning med opmærksomhed for detaljer, ukonventiel feminitet og tidsløst design.

Hos MyWoods Copenhagen er vi vilde med Sportmax og deres evne til at skabe farverige, sprudlende og samtidig simple, stilrene og tidløse items til kvinden der tør stå ved sin personlighed og ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Vi tror på langtidsholdbare favoritter.

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.