Maanesten

Maanesten

Grundlæggerne af Maanesten, Henrik og Lotte Venø Callesen, opstartede deres smykkemærke i 2010 hjemme ved køkkenbordet. Siden er Maanesten vokset til mere end 40 medarbejdere og over 300 forhandlere i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Meget har ændret sig, men passionen og inspirationen bag smykkerne er den samme. De organiske former, den frie fantasi, alt fra faconen på en muslingeskal til stadiet lige før, at drømmene begynder. Det spirituelle er en rygrad gennem hele virksomheden, fra produktionen til produkterne, en tankegang om, at alt hænger sammen, en indre forståelse og ro. Dermed forbinder smykkerne det indre og ydre – materialernes energier og egenskaber understreger kvindens egen styrke. Maanestens smykker og accessories har et frit og uhøjtideligt formsprog. De lysner de grå dage og forstærker de gode.

Smykkerne er håndlavet i Jaipur i Indien, hvor Maanesten siden begyndelsen har etableret sig med egen fabrik og i dag har over 700 ansatte. Hvert eneste smykke er unikt og et lille kunstværk i sig selv, og de menneskeskabte karaktertræk ses som meget værdifulde.

I de seneste år har mærkets accessory-linje spillet en større og større rolle og skabes ud fra et let og legende univers. Her åbner pastelfarver og prints for fortællinger fra fantasiens frie leg, barndommens eventyrlyst og uendelige drømmeverden. Det er essensen af Maanesten.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.