HABIBA

HABIBA

Bag HABIBA står parret, Katrine Green og Mette Flintholm, som har været en kreativ duo i mere end 20 år. Sammen føler de sig dobbelt så stærke og dobbelt så inspirerede, som når de er alene. HABIBA betyder ”min kærlighed” og er navnet på et tekstilunivers af print, mønstre og farver, som forskønner sofaen, solsengen og dig selv i hjemlige omgivelser. HABIBA er legende, og alligevel dekadent. En påmindelse om at forkæle dig selv med en smuk og hyggelig hule, som er blød og farverig. HABIBA dukker op to gange om året i nye mønstre og farver, som altid kan kombineres med det eksisterende i en smuk harmoni af nuancer.De har bevæget sig fra design og mode og videre til papir og billedsprog med deres kreative værksted Tex og Jack, som de stadig udvikler og trykker.
”Vi fik ideen til HABIBA, fordi det er næsten umuligt at finde en nyproduceret bomuldsdyne, som har den vægt og kvalitet, som den plejede at være for mere end 50 år siden. Vi er begge draget af gammeldags bomuldstæpper – kvaliteten af ​​print og kapokfyld, som vintage bomuldstæpperne har. I dag er de fleste fyldt med et syntetisk pladevat.”
Katrine Green Rostgaard

“Vi startede HABIBA, fordi vi ikke kunne lade være. Med HABIBA kan vi arbejde med vores passion for tekstiler, mønstre og farver. Vi lader os ofte inspirere af gamle håndværkstraditioner. I samme ånd har vi lavet smukke håndtrykte hangtags på maskiner, der er mere end 100 år gamle. For detaljen er altid essentiel og understreger den dygtige handel med vores produkter.“
Mette Flintholm

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.