HABIBA

HABIBA

Bag HABIBA står parret, Katrine Green og Mette Flintholm, som har været en kreativ duo i mere end 20 år. Sammen føler de sig dobbelt så stærke og dobbelt så inspirerede, som når de er alene. HABIBA betyder ”min kærlighed” og er navnet på et tekstilunivers af print, mønstre og farver, som forskønner sofaen, solsengen og dig selv i hjemlige omgivelser. HABIBA er legende, og alligevel dekadent. En påmindelse om at forkæle dig selv med en smuk og hyggelig hule, som er blød og farverig. HABIBA dukker op to gange om året i nye mønstre og farver, som altid kan kombineres med det eksisterende i en smuk harmoni af nuancer.De har bevæget sig fra design og mode og videre til papir og billedsprog med deres kreative værksted Tex og Jack, som de stadig udvikler og trykker.
”Vi fik ideen til HABIBA, fordi det er næsten umuligt at finde en nyproduceret bomuldsdyne, som har den vægt og kvalitet, som den plejede at være for mere end 50 år siden. Vi er begge draget af gammeldags bomuldstæpper – kvaliteten af ​​print og kapokfyld, som vintage bomuldstæpperne har. I dag er de fleste fyldt med et syntetisk pladevat.”
Katrine Green Rostgaard

“Vi startede HABIBA, fordi vi ikke kunne lade være. Med HABIBA kan vi arbejde med vores passion for tekstiler, mønstre og farver. Vi lader os ofte inspirere af gamle håndværkstraditioner. I samme ånd har vi lavet smukke håndtrykte hangtags på maskiner, der er mere end 100 år gamle. For detaljen er altid essentiel og understreger den dygtige handel med vores produkter.“
Mette Flintholm

Quiltede jakker 

Hos MyWoods er vi især vilde med de Quiltede jakker fra Habiba. De findes i flere forskellige farver og prints. Dotty Seersucker, Mumu Patchwork, og Sakura Quilted er de 3 forskellige prints som de Quiltede jakker kommer i. De er baserede på traditionelt “workwear” med et lige og løst fit, hvilket gør dem super anvendelige og lette at style, både romantisk og feminint med en kjole men også stramt og lidt mere “businessagtigt” med bukser. I vinterhalvåret er jakken skøn indendøre til at pifte outfittet op, og om sommeren er den perfekt som en let og elegant jakke. Brug din Quiltede  jakke alle sæsoner, inde som ude.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.