Bon Dep

Bon Dep

Bon Dep er norsk virksomhed, som siden 2012 har skabt en lang række lækre og eksklusive produkter både inden for interiør og livsstil, men ikke mindst også små ting til forkælelse i hverdagen. Deres sortiment rummer blandt andet store smykkeskrin, små smykkeskrin der kan tages med på rejse, hårpynt, tasker og tørklæder, som alle kendetegnes ved kvalitet, enkelthed, Liberty prints og smukke detaljer. De fine produkter er et hit hos både mor og datter og vil pynte på ethvert pigeværelse, soveværelse eller badeværelse.

“Bon” betyder godt på fransk og “Dep” betyder smuk på vietnamesisk, og deraf kommer navnet. Drivkraften i virksomhedens filosofi, er netop at minde dem selv om, at alt hvad de foretager sig, fremstiller og sælger, skal være i tråd med firmanavnet “Bon Dep”.

Liberty

Hos MyWoods Copenhagen er vi vilde med Bon Dep og deres fine kollektioner i Liberty print.

Liberty stof er det stof, der produceres af den engelske virksomhed Liberty Fabrics på egen stoffabrik. Liberty stof kaldes ofte Liberty of London. Liberty of London er egentlig ikke navnet på stoffet men på Liberty´s butik i London. Liberty er kendt for 2 ting: deres særlig gode kvalitet og deres print!

Gave Ide

Står du og manger en ide til en gave vil det altid være et stort hit med en gave fra Bon Dep. Vi pakker gerne ind, skriv det i kommentarfeltet i kassen.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.