Havaianas

Havaianas

Havaianas er den originale flipflop, der har spredt sommervibes og den brasilianske ånd siden 1962. Designet er inspireret af de traditionelle japanske zori-sandaler. Det enkle og klassiske design gør dem til tidløse sandaler, der vil passe ind i din sommergarderobe år efter år.
Det er den førende klipklapper takket være deres kombination af design, funktionalitet og komfort.
Idag kommer Havaianas i en bred vifte af farver og stilarter og hos MyWoods Copenhagen har vi denne sæson valgt at der skal skønne farver på din klipklap.
Hos MyWoods Copenhagen mener vi at disse ikoniske flip flops aldrig  nogensinde gå af mode, de holder og kan tilpasses alle dine outfits, så du altid ser fantastisk ud. Havaianas er lige så moderigtigt på catwalken som på stranden.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til Havaianas klipklapper eller lignende produkter, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice. Vi har styr på alt, når det kommer til klipklapper, og vi kan for eksempel hjælpe dig med at finde den rette farve eller den rette størrelse, så du så hurtigt som mulig kan få dit nye par Havaianas klipklapper med hjem.

HURTIG LEVERING AF DIN ORDRE

Når du handler hos MyWoods Copenhagen pakker vi altid din ordre samme dag og har GLS afhentning alle hverdage ved 11-12 tiden. Din pakke vil være klar til afhentning allerede dagen efter i din nærmeste pakkeshop. Er de en gave til en du holder af, så pakker vi gerne ind. Husk at skrive det i kommentaren når du er i kasse.
Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.