APOF

APOF

Siden 2017 har søstrene Frederikke og Kathrine Hviid brugt deres flair for smukt print, farver og lækre materialer. Sammen skaber de unikke kollektioner, under navnet APOF, hvor design, pasform og mønster er gennemtænkt ned til mindste detalje.
APOF står for “A Piece Of favorite”.  Samtlige kollektioner afspejler altid brandets stærke dna, bygget på en genkendelig designlinje, humor og en ubetvivlelig kvalitet.
APOF-universet sigter efter at give garderoben et personligt, men tidløst spark, med enkle og stilfulde silhuetter til både hverdag og fest. Kollektionerne appellerer bredt, med smukke skjorter, kjoler og bukser – altid med detaljerne som vigtigste fokuspunkt.
Produktionen foregår i Europa og hovedsageligt i Bulgarien, Italien og Portugal. APOFs kollektioner fremstilles i mindre “doser”, hvilket er med til at sikre den altid høje kvalitet. Det er altid svært at sige farvel til en favorit og APOF bestræber sig altid på at lave Long Lasting Favorites. Der bliver brugt lang tid på at finde de rigtige og bedste materialer, så hverenkelt style kan følge dig i årevis frem.
Hos MyWoods Copenhagen er vi vilde med APOF. Og deres evne til at skabe farverige, sprudlende og samtidig simple, stilrene og tidløse items. Til kvinden der tør stå ved sin personlighed og ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Vi tror på langtidsholdbare favoritter.

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.