APOF

APOF

Siden 2017 har søstrene Frederikke og Kathrine Hviid brugt deres flair for smukt print, farver og lækre materialer. Sammen skaber de unikke kollektioner, under navnet APOF, hvor design, pasform og mønster er gennemtænkt ned til mindste detalje.
APOF står for “A Piece Of favorite”.  Samtlige kollektioner afspejler altid brandets stærke dna, bygget på en genkendelig designlinje, humor og en ubetvivlelig kvalitet.
APOF-universet sigter efter at give garderoben et personligt, men tidløst spark, med enkle og stilfulde silhuetter til både hverdag og fest. Kollektionerne appellerer bredt, med smukke skjorter, kjoler og bukser – altid med detaljerne som vigtigste fokuspunkt.
Produktionen foregår i Europa og hovedsageligt i Bulgarien, Italien og Portugal. APOFs kollektioner fremstilles i mindre “doser”, hvilket er med til at sikre den altid høje kvalitet. Det er altid svært at sige farvel til en favorit og APOF bestræber sig altid på at lave Long Lasting Favorites. Der bliver brugt lang tid på at finde de rigtige og bedste materialer, så hverenkelt style kan følge dig i årevis frem.
Hos MyWoods Copenhagen er vi vilde med APOF. Og deres evne til at skabe farverige, sprudlende og samtidig simple, stilrene og tidløse items. Til kvinden der tør stå ved sin personlighed og ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Vi tror på langtidsholdbare favoritter.

Kjoler

APOF er især kendt for deres lange smukke kjoler. Denne sæson har de nye modeller med. Marie Dress – Marisa Blue og Marie Dress – Queen Hera er en langærmet pendant til APOF’s favoritkjole Maya. Kjolen har en afslappet silhuet med smukke pufærmer og knapper i halsudskæringen.  Monica dress er også ny, det er en kjole der skaber wow effekt. Denne detaljerede midi-kjole har V-hals, delikate pufærmer og justerbare bånd i taljen. Det smukke påfuglelignende print ’Queen Hera’ er inspireret af den græske gudinde Hera – et ikonisk print fra Liberty’s arkiv.

Cinna T-Shirt

Cinna T-Shirt er en t-shirt fra APOF de har med i alle deres kollektioner. Denne langærmede T-shirt er lavet i en ultra blød bomuldsjersey med et helt nyt print i hver kollektion. Printet på Cinna er designet af APOF. T-shirten har en løs pasform. Helt nye Lucky Brown, som passer ind til efteråret, med fine brune firkløver. Men også Cinna prints som Melody, Amour, A Piece of og Rose Kiss er absolutte musthaves.

Vendbare og quilted veste og jakker

A Piece of Favorite går op i at skabe kvalitet og vil helst have at vores garderobe består af færre items, som vi virkelig ser som favoritter og elsker at hive ud af skabet. Derfor er deres quiltede jakker og veste så skønne, da de er vendbare og hurtigt og nemt kan skabe et helt anden look. Deres quiltede og vendbare overtøj formår at være et 2 i 1 item, fordi stilen oftest er meget mere afdæmpet og elegant på den ene side, imens farver og Liberty printet får lov at sætte stilen på den anden. Om man så er til en vest eller en jakke er helt op til en selv.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.