Bæredygtig

BÆREDYGTIG

Bæredygtighed sætter vi hos MyWoods Copenhagen stor fokus på. Det er nu blevet muligt at producere moderigtigt og langtids holdtbart tøj. Alt fra recycled polyester og leggings der er fremstillet af PET-flasker genbrugs plast, der omdannes til en tråd gennem en proces, der ikke gør brug af kemikalier. Super blødt garn, der er lavet af sø-uld. Sø-uld er lavet af knust østersskalsaffald og malet til et pulver, derefter blandet med genbrugte PET-pellets til innovativt nyt garn.

Bæredygtighed Jeans

Jeans lavet af Økologisk bomuld og genbrugt bomuld. Det er med ISKO Earth Fit som bruger minimalt vand (genbrugs vand i et lukket sytem), og dermed har lav impakt på kloden. Bær derfor et par jeans med god samvittighed og stil.

Bæredygtighed T-shirts

Lækker t-shirts i økologisk bomuld, certificeret med det nordiske svanemærke i økologiske.

HURTIG LEVERING AF DIN ORDRE

Når du handler hos MyWoods Copenhagen pakker vi altid din ordre samme dag og har GLS afhentning alle hverdage ved 11-12 tiden. Din pakke vil være klar til afhentning allerede dagen efter i din nærmeste pakkeshop. Brug for lidt hjælp? Skriv endelig en besked til vores kundeservice, og få svar på dine spørgsmål.
Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.