Notes du Nord

Notes du Nord

Notes du nord er et dansk tøj brand der har internationale ambitioner men samtidig vil bevare koblingen til Danmark. Det ser man allerede på navnet der udspringer af kærligheden til de nordiske rødder. Notes du nord betyder ‘Northern notes’ oversat til engelsk.

Virksomheden blev etableret i 2015 og har siden dengang imponeret den internationale tøj-scene. idag er de at finde i high end butikker i et udpluk af lande. Både lande som Norge og New Zealand har taget godt imod det forholdsvis nye danske brand. idag er de at finde i high end butikker på den internationale tøj-scene. Både lande som Norge og New Zealand har taget godt imod det forholdsvis nye danske brand.   

You’re already unique – dress accordingly, det er mantraet hos Notes du nord. Det er også synligt I deres kollektioner der byder på flotte detaljer med fokus på kvalitetsmaterialer og gode pasformer.

Designlinjen hos Notes du Nord

 

Mærket går meget op i at tøjet føles perfekt at have på. Dette gælder både pasformen, designet, men også kvaliteten af materialet. Det er vigtigt at tøjet føles lækkert at have på og derfor bliver der brugt de bedste materialer. Derudover er det en del af identiteten hos Notes du nord at skabe tøj med små subtile detaljer. Når vi taler om designlinjen hos notes du nord, så er overskriften for mærkets inspiration Art Deco. Det danske brand elsker alt ved Art Deco universet og henter inspiration til nye kollektioner her. Art deco udsprang i starten af 1900 tallet og er kendetegnet ved brugen af mønstre, udskæringer og detaljer. Et godt eksempel er Melissa kjolen. Denne smukke kjole har en løs pasform med blomsterprint og lange ballonærmer. Selv i logoet er der tænkt Art deco ind med detaljer i bogstaverne N og E. Det er ting som disse der gør at det danske mærke skiller sig ud på den bedst mulige måde. Der er absolut intet at sige til at mærket har opnået den popularitet det har.

Hos MyWoods Copenhagen elsker vi Notes du nord for den alsidighed , som deres sortiment udstråler. Når man så lægger oven i regnestykket at mærkets priser er yderst fordelagtige i forhold til den kvalitet du oplever så står man tilbage med et utrolig spændende brand. Vi mener at brandet er blandt de allerbedste i branchen og håber at du sætter pris på det så meget som vi gør. Du kan se vores udvalg af tøj fra brandet herunder.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.