Pico

Pico Copenhagen Smykker

Pico Copenhagen blev grundlagt af Anne-Marie Pico tilbage i 2004. Pico er en ambitiøs virksomhed med 3 butikker i København og 1 i Århus. Pico sælger også deres smykkekollektioner og accessories i udlandet.

Pico arbejder med miljørigtige materialer og alle deres smykker skal igennem deres in-house guldsmedeværksted. Inden deres smykker bliver pakket og sendt ud til forhandlere, så bliver alle smykkerne formet, samlet og kontrolleret.

Pico Copenhagen har en lang række forskellige kollektioner: Accessories til håret, Øreringe, Halskæder, Ringe, Armbånd og Smykkeskrin. Hos ModernRoom.dk er vi vilde med produkterne fra Pico!

Materialer
For at kunne tilbyde den bedste kvalitet til de bedste priser udvælger de deres materialer nøje. De bruger derfor primært forgyldt messing og sterling sølv.

Messing er et legeret metal lavet af kobber og zink.

Picos sølv er sterling sølv 925. Dette betyder at 92,5% er ren sølv, den resterende del består primært af kobber for at gøre smykkerne mere holdbare. Forgyldningen de bruger er ren guld, det guld de bruger er 24-karat. Når de forsølver bruger de fint sølv.

Vi sælger ingen smykker der indeholder nikkel.

Hvordan passer du på dine Pico-smykker

Pico anbefaler at du opbevarer deres smykker i lufttætte Pico poser, når de ikke bruges. Ved at opbevarer dem på denne måde undgår du, at dine smykker bliver mørke (anløber/oxiderer). Sølv- og guldbelagte smykker risikerer at blive mørke af bl.a. sved, klor og ilt. Du skal helst undgå at have dine smykker hængende på et smykkestativ på badeværelset hvor der ofte er en meget høj luftfugtighed. Husk at tage dine smykker af når du bader, svømmer eller dyrker sport.

HURTIG LEVERING AF DIN ORDRE

Når du handler hos MyWoods Copenhagen pakker vi altid din ordre samme dag og har GLS afhentning alle hverdage ved 11-12 tiden. Din pakke vil være klar til afhentning allerede dagen efter i din nærmeste pakkeshop.
Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.