Leveté Room

Leveté Room

Leveté Room er et nyere dansk modebrand, grundlagt i København i 2017 af Soya Concept-skaberne Torben Brodersen og Thomas Viller. Hovedkontoret i Hellerup nord for København er indrettet som et hjem, hvor Leveté Rooms moderne, tidløse og elegante univers og raffinerede ægte produkter bliver skabt.

Brandnavnet udtales “levity” der betyder “sindets lethed”.
Leveté Room har deres helt eget udtryk og går ikke på kompromis med detaljer og kvalitet. Deres kollektioner er med tailored blazere og bukser – alt produceret i Europa. Dertil har de ultrafeminine silke og chiffontoppe og strik i 100 procent kashmir, men også jeans og læder, som giver et råt look blandet med de feminine toppe. Deres basic t-shirt er lavet i 100 procent økologisk slub-cotton, som giver et lidt mere casual udtryk.
Leveté-kvinden er en moderne kvinde, hvor klassiske og ofte maskuline elementer møder lette, bløde draperinger og minimalistiske snit. Hun har sine rødder i norden, men er stærkt inspireret af sine mange ture til Paris. Hun er en stolt og præsentabel kvinde med karakter, som vi hos MyWoods Copenhagen kun kan beundre!

Leveté Room Spring 2023-kollektionen er inspireret af det ikoniske arbejde fra den kunstneriske duo Jeanne-Claude og Christo.
De er kendt for deres monumentale installationer, der pakker ind og skjuler ikonisk arkitektur og landskaber
stof, såsom The Gates i New Yorks Central Park og Triumfbuen i Paris.

De ønsker at skabe den samme følelse til foråret 2023 – at både afsløre, skjule og dekorere den kvindelige krop, hvilket gør
Leveté-pigen føler sig både feminin og styrket i vores tøj. Arbejde med detaljer som rynker, læg og
draperinger og dermed skabe klassikere på en ny, moderne måde.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.