Blanche

BLANCHE CPH

Hvid er en farve uden nuance. Måske er hvid ikke engang en farve. Måske er hvid i realiteten ikke rigtig noget. Måske er hvid “ingenting”. BLANCHE er fransk for hvid og det er her det hele starter: Med den rene tavle – det blanke stykke papir.

De to kvinder bag brandet, Mette Fredin og Melissa Bech, har fra start satset på en holistisk tilgang til moden og dens tidløshed og begyndte med en af grundpillerne i tøjdesign, nemlig denim. Men for BLANCHE er denim mere end bare denim. BLANCHE CPH benytter kun rene tekstiler gennem bæredygtig produktion og langt størstedelen af deres materialer er enten økologiske, GOTS-certificerede (Global Organic Textile Standard – den mest benyttede økologiske tekstilstandard), eller reststoffer fra tidligere produktion. Deres kollektioner er designet i København og de forskellige styles repræsenterer en bred vifte af pasformer, udskæringer og vaske. Kort sagt: Der er denim til enhver lejlighed.

Størstedelen af produktionen foregår i Europa, både for at minimere transporten, men også for lettere at kunne kontrollere, at de forskellige leverandører lever op til brandets høje standarder indenfor arbejdsmiljø, kvinderettigheder og ligestilling.

Her hos MYWOODS COPENHAGEN elsker vi BLANCHE CPH, både for deres stærke visioner indenfor bæredygtighed og fair produktion, men ikke mindst for deres moderne og tidløse designs, som gør at tøjet kan bruges mere end bare en sæson eller to.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.