Blanche

BLANCHE CPH

Hvid er en farve uden nuance. Måske er hvid ikke engang en farve. Måske er hvid i realiteten ikke rigtig noget. Måske er hvid “ingenting”. BLANCHE er fransk for hvid og det er her det hele starter: Med den rene tavle – det blanke stykke papir.

BLANCHE laver forhøjet moderne slid inden for rammerne af maksimal brug og minimal indvirkning på miljøet. Blanche arbejder med en vejledende dagsorden om at reducere, genbruge og innovere og har et stærkt post-consumer genbrugsstofprogram.
BLANCHE blev grundlagt i 2017 og er en del af New Nordic Brand House, en danmarksbaseret modekoncern. Blanche er Fairtrade og European Eco Label certificeret og arbejder med FN’s bæredygtighedsmål.

For BLANCHE er denim mere end bare denim. BLANCHE CPH benytter kun rene tekstiler gennem bæredygtig produktion og langt størstedelen af deres materialer er enten økologiske, GOTS-certificerede (Global Organic Textile Standard – den mest benyttede økologiske tekstilstandard), eller reststoffer fra tidligere produktion. Deres kollektioner er designet i København og de forskellige styles repræsenterer en bred vifte af pasformer, udskæringer og vaske. Kort sagt: Der er denim til enhver lejlighed.

Størstedelen af produktionen foregår i Europa, både for at minimere transporten, men også for lettere at kunne kontrollere, at de forskellige leverandører lever op til brandets høje standarder indenfor arbejdsmiljø, kvinderettigheder og ligestilling.

BLANCHE er baseret i København og grundlagt med en forpligtelse til bæredygtighed, BLANCHE står som et vidnesbyrd om værdien af kvalitet frem for kvantitet. Hvert stykke i vores kollektion er et resultat af omhyggeligt håndværk og sans for detaljer.

BLANCHE er dedikeret til at skabe en moderne garderobe, der legemliggør individualitet og femininitet. Fra skræddersyet jakkesæt til progressive denimstykker, modigt strik og sprødt bomuld, vores alsidige stilarter overskrider sæsoner og lover tidløs elegance.

Her hos MYWOODS COPENHAGEN elsker vi BLANCHE CPH, både for deres stærke visioner indenfor bæredygtighed og fair produktion, men ikke mindst for deres moderne og tidløse designs, som gør at tøjet kan bruges mere end bare en sæson eller to.

Rejsen mod bæredygtighed er drevet af et ønske om at tilbyde modeforbrugere en bæredygtig garderobe i sin helhed – vi stræber efter at gøre det muligt for kvinder at klæde sig bæredygtigt fra top til tå.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.