Sissel Edelbo

SISSEL EDELBO

Brandet er født ud af venskabet mellem barndomsveninderne Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo i 2004 med en vision om at skabe et modebrand bygget på rene bæredygtige værdier.

Bag fashion brandet SISSEL EDELBO, står i dag parret Jeanne Sissel Thomsen og Chris Elmengaard. De siden 2004 har arbejdet målrettet med at kombinere bæredygtighed materialer, klædelige silhuetter og en trendy boheme livsstil. SISSEL EDELBO er stiftet med visionen om at skabe et modebrand bygget på rene, bæredygtige værdier og med en forkærlighed for feminine og farverige prints og bæredygtige tekstiler.

Med en ansvarlig tilgang til alle led i værdikæden – lige fra produktionen og de mennesker, der er involveret, kollektioner designet af vintage materialer, der er skabt til at holde sæson efter sæson, samt en forkærlighed for godt håndværk, er SISSEL EDELBO i dag blevet synonymt med ansvarlig mode.

Upcycling

Kernen i SISSEL EDELBO er upcycling af smukke vintage materialer. Hver sæson fortsætter SISSEL EDELBO med at raffinere og genopfinde sit eget sprog og udforske nye designs skabt i alt fra genbrugte håndbroderede tæpper og vintage sarier, som i generationer er blevet båret af indiske kvinder. De farverige, genanvendte materialer udvælges nøje, inden de efterfølgende re-designes til moderne styles – alle med hver deres unikke historie og et tydeligt præg af indiske kultur i et mix af en moderne æstetisk silhuet. De skaber mode til kvinder, som ønsker en farverig og unik garderobe, og som ligeledes ønsker at handle med omtanke for miljøet og Moder Jord.

Brandet har fundet de allersmukkeste vintage-materialer i Indien, og omdanne dem til drømmende styles, der vil holde sæson efter sæson, hvor de sætter bæredygtige løsninger og kvalitet over profit og efterspørgsel. Med ære giver de vintage materialer nyt liv, og gør vores ypperste i udvælgelsesprocessen for at skaffe de fineste vintagetekstiler, der nøje bliver håndplukket og udvalgt af founderen Jeanne Sissel.

Hos MyWoods Copenhagen er vi vilde med dette brand og deres tanke gang om at skabe mode og passe på miljøet. Vi har nøje udvalgt de styles vi kunne se vores kunder i.

 

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.