Wuth Cashmere

Wuth Cashmere

Det danske brand Wuth Cashmere er skabt af Birgitte Wuth ud fra et ønske om at tilbyde premium cashmere-designs til mænd og kvinder, med styles for enhver. Med en intention om at samle hele cashmere oplevelsen et sted, har Wuth Cashmere siden 2014 lavet kollektioner i den bedste kvalitet til cashmere-glade kunder. Både i Danmark, men også i blandt andet UK og Tyskland. Kollektionernes tidløse strik og accessories er alle i 100% ren cashmere, ofte i matte og rolige nuancer.

Grundlægger og designer, Birgitte Wuth er uddannet på designskolen ESMOD i Pariss. Det var under dette ophold, at hendes passion og kærlighed for cashmere blomstrede.

Kollektioner

Wuth Copenhagens kollektioner og styles er tidsløse, hvilket gør deres tøj til den bedste og langvarige modeinvestering for vores kunder. Deres kollektioner er lavet i 100% premium cashmere, 100% økologisk bomuld og håndstrikket mohair af højeste kvalitet. For at sikre, at deres kunder får den luksus, de fortjener. Kollektionerne og de forskellige styles er velegnet til enhver lejlighed, uanset om du går derhjemme, er på arbejde, tager en pause eller skal være fin i byen. Vi tør godt sige at Wuth Copenhagen er lavet til at bruge året rundt.

Vision

Wuth Cashmere stræber efter at blive det mest fortrukne cashmere brand worldwide. Og det er deres mål at udvikle og udvide deres brand med 100% naturlige materialer. De vil arbejde hårdere dag efter dag for at sikre os, at de når deres mål i fremtiden. Samtidig vil de fortsætte med at give den bedste cashmere oplevelse, tilbyde den fineste og mest luksuriøse cashmere kvalitet og levere kollektioner med enkle og klassiske styles, der holder mere end en sæson. De synes nemlig alle fortjener oplevelsen af everyday luxury.

Hos MyWoods Copenhagen elsker vi også Cashmere og efter vores mening fås det ikke hverken smukkere eller i bedre kvalitet, end det Wuth Casmere leverer.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.