Britt Sisseck

Britt Sisseck simpelt high-end design

Britt Sisseck er dansk, high end- modedesigner og et stærkt brand med start i 2014. Hun har blandt andre designet kjoler for kronprinsesse Mary.

Britt Sisseck bibringer en poetisk sans til den moderne kvindemodes realiteter.
Hendes fokus er først og fremmest på det allermest udsøgte i både kvalitet og detaljer. Og hendes øje for det gode håndværk kan ses og mærkes overalt i hendes kreationer.

Kollektionen er lavet som den ultimative luksus ud i lethed og alsidighed.
Om det er det sofistikerede hverdagslook med en Britt Sisseck skjorte og et par jeans, matchende sæt, eller lag på lag med forskellige print. Så kræver det kun få items for at lave en mangefacetteret og yderst brugbar garderobe til enhver lejlighed.
De mange tilbagevendende og permanente styles understreger tidløsheden og integriteten hos Britt Sisseck.  Som forsøger at gøre tøjet ønskværdigt, ikke bare for en enkelt sæson, men for en længere periode. Og dermed formidle en tillid til, at alle styles repræsenterer den definitive og allerbedste version af sig selv.

Britt Sisseck kollektionerne tager afsæt i forskelligheder. Forskelligheder som styrke og svaghed, det moderne udtryk og det klassiske udtryk, detaljer og minimalisme m.m.
Kollektionerne bærer præg af at være ready- to wear clothing. Som gør det attraktivt for en hver kvinde med sans for god sil, men også med en travl hverdag at bære Britt Sisseck.

Britt Sisseck europæiske leverandører & produktionen

Britt Sisseck arbejder udelukkende med de bedste europæiske leverandører, der sætter bæredygtighed og etiske regler i højsædet. Og hendes alsidige designs er lavet ud fra princippet om at “less is more”. Hvilket i sig selv underbygger hendes filosofi om tidløs, langtidsholdbar og bæredygtig mode.

Materialevalget er præget af høj- kvalitets stoffer fra Italien, som blandt andet silke og bomuld. Britt Sisseck kombinerer håndværk med innovation for at skabe et produkt der er i klasse med verdens mest værdifulde stoffer.

Bomuld
Det anvendte bomuld er certificeret OEKO-TEX standard 100 kvalitet, og garanteret at være fri for toksiner i alle forbindelser af produktionen.
Produktionen bærer ligeledes præg af et ansvar overfor den globale CO2 emission og desuden også vandforbrug.

Print og silke
Britt Sissecks brug af print og silke bærer præg af at være produceret fra en af verdens bedste fabrikker i Italien. De producerer økologisk silke i GOTS standarder. Der er gjort brug af økologisk gødning og ingen brug af pesticider eller insekticider.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.