Ellies And Ivy

Ellies and Ivy

Ellies and Ivy er grundlagt i 2016 af Pernille og Ninna. De mødte hinanden gennem arbejde for år tilbage, var der næsten en magisk kemi imellem dem med det samme. Efter nogle år delte de ikke arbejdsplads længere, men mødtes og pludselig var Ellies and Ivy grundlagt. Virksomheden blev grundlagt i 2016 med en drøm om at skabe en mere bæredygtig måde at drive virksomhed på.

Farverigt univers

Ellies and Ivy er et feminint og farverigt univers der altid tager udgangspunkt i deres egen stil. De startede enhver ny style ud fra et brændende ønske om selv at tilføje produktet til deres egen garderobe eller hjem. Ellies and Ivys produktion foregår i Indien og er evigt inspireret af de smukke traditionelle håndværk og den smukke anvendelse af farver herfra. Ellies and Ivy har et tæt forhold til deres leverandører og hver dag gør de deres bedste for at tage de mest bæredygtige valg.

Make-up punge og Toilettasker

Udvalget af make-up punge og toilettasker findes i mange farver og forskellige print. Quiltet tasker fremstillet af økologisk bomuld. Store og rummelig toilet tasker med plads til alt hvad du skal bruge.

HURTIG LEVERING AF DIN ORDRE

Når du handler hos MyWoods Copenhagen pakker vi altid din ordre samme dag og har GLS afhentning alle hverdage ved 11-12 tiden. Din pakke vil være klar til afhentning allerede dagen efter i din nærmeste pakkeshop. Er din Ellies ans Ivy item en gave, pakker vi gerne ind. Husk at skrive det i kommentaren når du er i kasse.
Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.